Van geldzorgen.
naar zorgeloos leven.

Hoe Oneloan helpt bij financiële problemen
"Onze oplossing is simpel! Dat is precies wat wij nodig hebben;
een eenvoudige oplossing!"

Oversluiten

Geldstress ontstaat doordat er geen overzicht meer is door de meerdere leningen, schulden en achterstanden. Daarom sluit Oneloan die allemaal over in één overzichtelijke lening, die u goed kunt betalen.

Rust & Sparen

Doordat u nu weer inzicht en overzicht heeft in uw financiën ontstaat er financiële en mentale rust. 

Er is zelfs ruimte om te sparen.

Financieel weerbaar!

Met een op uw situatie aangepaste begeleiding, die u geheel in eigen tempo en timing kunt volgen, werken wij samen naar financiële weerbaarheid:

Op naar nooit meer geldstress!

De wetenschap achter Oneloan.

Oneloan lijkt heel eenvoudig en dat is het ook; want dat is precies wat er nodig is!

Wij hebben de Oneloan methode gebaseerd op diverse bewezen wetenschappelijke inzichten.

Daaruit is onder andere gebleken dat het huidige aanbod van hulp bij financiële stress (te) ingewikkeld is. Doordat u zelf iets moet vragen, uitzoeken en er dus veel van u gevraagd wordt, is de drempel heel hoog om die hulp te vragen.

Daarom is Oneloan eenvoudig. U neem -geheel vrijblijvend- contact met ons op en geeft aan wanneer u op welke manier u het liefst benaderd wordt. Wij gaan vervolgens zonder enig oordeel met u in gesprek en bieden een oplossing. Daarmee komt u in de positie uw eigen problemen op te lossen!

Doordat u zelf inzicht en regie blijft houden in uw financiën kunt u ook steeds meer werken aan uw financiële gezondheid. Dit zijn immers al voorwaarden die nodig zijn om dat überhaupt te kunnen; en samen met Oneloan kunt u dat!

Wij geven u in uw persoonlijke omgeving de tools om uw huishoudboekje bij te houden, maar ook om tips tricks en nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen die financiële weerbaarheid verder te vergroten.