Samenwerking Gemeente Haarlem en Oneloan

Gemeente Haarlem kiest voor Oneloan.

Uit recent onderzoek blijkt dat 1 op de 6 werkende mensen geldstress ervaren. Om medewerkers te kunnen helpen kan Oneloan optreden als financiële arbodienst voor de werkgever. Vlak voor de zomervakantie koos de gemeente Haarlem als werkgever voor Oneloan om haar medewerkers bij te staan bij geldstress. Hiermee volgen zij onder andere het Sociaal Voorzieningsfonds Haarlem.

Medewerkers kunnen in alle vertrouwen met de financieel adviseurs van Oneloan in contact treden om hun geldzorgen te bespreken. Daarna kan Oneloan met onze unieke aanpak de medewerkers in kwestie ondersteunen hun eigen problemen op te lossen. Wij meten de mate van stress die de medewerker op dat moment ervaart door zijn of haar geldstress. Als het stressniveau laag genoeg is, dan start Oneloan met het ondersteunen van deze medewerkers tevens financieel weerbaar te worden.

Door het aanpakken van geldstress, daalt het ziekteverzuim en wordt er voor alle betrokken winst behaald!

Communicatie.
Om medewerkers te wijzen op de mogelijkheid Oneloan te benaderen is er in de samenwerking ook voor een actieve communicatie gekomen in een gezamenlijk opgesteld communicatieplan. Verder zullen de HR-managers een workshop krijgen vanuit Oneloan hoe zij geldstress bij medewerkers sneller kunnen signaleren, want hoe sneller er ondersteuning aangeboden wordt, hoe beter de medewerker geholpen kan worden.

Namens de gemeente Haarlem tekende Laura Wytema de overeenkomst met Oneloan,

namens Oneloan tekende Directeur Lex Houterman.

Wilt u ook uw werknemers met geldzorgen helpen?

Neem contact op via:

Per mail: info@oneloan.nl

of bel: 020-235 26 58.