Zakelijke partner bij financiële gezondheid

Een medewerker met financiële stress is minder goed inzetbaar, vaker ziek, vormt een risico en kost de werkgever geld.  Een klant die de (maandelijkse) verplichting niet voldoet, kan u als bedrijf geld kosten en spanning opleveren. Een gemeente die echt actief aan vroegsignalering wil doen om te voorkomen dat haar inwoner in een gemeentelijk schuldhulpverleningstraject terecht komt, voorkomt daarmee persoonlijk leed en maatschappelijke kosten.

Met Oneloan als partner kunt u dit bereiken!

Foto: Noordervliet Photography

Oneloan zakelijk is in het bijzonder voor:

Werkgevers

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een medewerker met geldstress vaker ziek is en de werkgever geld kost (gemiddeld tussen 20.000 en 25.000 euro!). Coaching (alleen) werkt niet of niet voldoende. Wilt u er als werkgever voor uw medewerker zijn, neem contact op met Oneloan. Lees meer.

Ook indien u een verzoek tot loonbeslag ontvangt, kan Oneloan direct iets voor u betekenen!

Bedrijven

Uw dienst of product wordt niet betaald door een klant. U kunt als leverancier in uw -kostbare- incassotraject niet verder kijken dan uw eigen vordering, terwijl er waarschijnlijk meer aan de hand is en het traject geen garantie geeft dat de klant daarna wel goed gaat betalen. 

Benieuwd wat Oneloan kan doen? 
Lees meer.

 

Gemeenten

“Inwoners met problematische schulden zo vroeg mogelijk in beeld hebben én helpen om zo erger te voorkomen!”, dat is de doelstelling van de wettelijke vroegsignalering.
Een samenwerking tussen de gemeente en Oneloan kan heel effectief zijn. 

Benieuwd hoe Oneloan dat samen met u kan doen? Lees meer

De Oneloan-zakelijk aanpak:

Niet elke organisatie is hetzelfde. Daarom maken wij graag maatwerkafspraken met werkgevers, leveranciers en gemeenten en hoe wij in een partnership samen uw medewerkers, uw klanten of uw inwoners kunnen ondersteunen in hun weg naar financiële weerbaarheid. Die afspraken bepalen de mate van uw actieve betrokkenheid, de doelstellingen en hoe wij die voor u inzichtelijk maken (monitoring van voortgang), mate en intensiteit van voorlichting, etc.

En vergeet niet: Oneloan is een Social Enterprise, dus de impact op mens en omgeving staat bij ons centraal!
Door met ons samen te werken helpt u dus niet alleen uw klant, medewerker of inwoner; samen met ons werkt u op duurzame wijze ook aan uw eigen organisatie belangen.

Als u als werkgever nu al nieuwsgierig bent, dan kunt u ook -vrijblijvend- onze brochure financiële arbodienst downloaden.
Of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen. Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis.

De methode die Oneloan hanteert is gebaseerd op de laatste en bewezen wetenschappelijke inzichten en werkt op hoofdlijnen voor elke doelgroep hetzelfde.

Oversluiten

Geldstress ontstaat doordat er geen overzicht meer is door de meerdere leningen, schulden en achterstanden. Daarom sluit Oneloan die allemaal over in één overzichtelijke lening, die de klant goed kunt betalen.

Aflossen & Sparen!

Doordat u nu weer inzicht en overzicht heeft in uw financiën ontstaat er financiële en mentale rust.

Er is zelfs ruimte om te sparen.

Financieel weerbaar

Met een op uw situatie aangepaste begeleiding, die u geheel in eigen tempo en timing kunt volgen, werken wij samen naar financiële weerbaarheid:
Op naar nooit meer geldstress! 

Oneloan als partner

Klanten krijgen een persoonlijke omgeving

Toch sparen met schulden.
"Het Oneloan concept".

Bekijk de animatie hiernaast.

"Wij hebben bewust voor Oneloan gekozen"

Johan, 63 jaar
Lees verder
Ik had een leuke baan, maar werd ernstig ziek. Ik moest een stevige lening afsluiten om mijn medische behandelingen te kunnen betalen. Na een lang en ingrijpend ziekbed kon ik niet meer werken. Mijn inkomen daalde en ik kon mijn aflossing niet meer betalen, net als een aantal andere zaken niet. Ik raakte echt gefrustreerd. Het voelde alsof ik overal in faalde, alles wat ik deed voelde als één grote mislukking en ik kon mijzelf nergens meer toe zetten. Op een gegeven moment durfde ik mijn deur haast niet meer uit.

Via mijn buurman kwam ik bij Oneloan terecht. Nu zijn de schulden door tussenkomst van de mensen van Oneloan overzichtelijk en is mijn voorheen uitzichtloze financiële situatie omgedraaid naar een lening die ik met mijn inkomen gewoon zelf kan aflossen. Dit geeft mij rust, zelfvertrouwen en nieuwe energie.
Ernst, 21 jaar
Lees verder
Ik was continu gespannen als ik de brievenbus hoorde. Vast weer een rekening of een herinnering. Ook als mijn vader aankondigde even gezellig langs te komen, stond ik stijf van de stress; ik durfde het hem niet te vertellen. Uiteindelijk kon ik niet anders toen vier banken mijn verzoek tot een lening hadden afgewezen.

Via mijn vader kwam ik bij Oneloan. Bij de eerste kennismaking kreeg ik direct een ontzettend veilig gevoel, waardoor het makkelijk was om helemaal eerlijk mijn verhaal te doen. Nu ik een Oneloan heb afgesloten ervaar ik veel rust en functioneer ik ook veel beter, zowel op het werk als privé met vrienden en familie. Ik kan weer genieten van het leven.
Previous
Next

Pers en nieuws.
"Van chaos naar rust".

12 oktober: Oneloan-congres

Oneloan-congres: Schuldenproblematiek in Nederland Datum:  12 oktober 2023Tijd:        Inloop v.a. 13:30, aanvang: 14:00 uur einde 16:00 uur, met aansluitend een netwerkmomentLocatie: Jodenbreestraat

Lees verder »