Mini-congres Geldstress en de effecten

Save-the-date: 12 oktober a.s. Mini-congres & opening kantoor

Oneloan opent haar nieuwe kantoor aan de Joodenbreestraat 25 te Amsterdam. Om bij die mijlpaal stil te staan, organiseert Oneloan een mini-congres. Dat vindt plaats op 12 oktober, vanaf 13:45 tot ca. 16:00 uur aan de Jodenbreestraat 25, Amsterdam.
Tijdens dat congres staan wij stil bij schulden en welk effect dit heeft op het individu en de maatschappij in het geheel.

Prof. dr. Alexander Rinnooy Kan (UvA), voorzitter van de Raad van Advies van Oneloan, zal de middag openen en begeleiden. Hoogleraar Wilco van Dijk van de universiteit Leiden en tevens directeur van het kenniscentrum Psychologie en Economisch Gedrag, zal stilstaan bij de effecten van geldstress bij het individu.

Wilma Roosloot, van Budget Effect, zal als partner waar Oneloan mee samenwerkt, ingaan op de praktijk. Tot slot zal Lex Houterman, directeur Oneloan, stilstaan bij de reis die Oneloan al heeft afgelegd en naar welke doelen wij nu onderweg zijn en welke en groeiambities wij nog koesteren!
En natuurlijk krijgt u een kijkje in het kantoor van Oneloan!

Deelname is kosteloos, wel even vooraf aanmelden via info@oneloan.nl, zodat wij weten wie wij mogen ontvangen op 12 oktober.
Zie ook onze ONELOAN SAVE THE DATE.