Samenwerking High-tech bedrijf Strohm en Oneloan

Oneloan biedt support voor medewerkers

Het in IJmuiden gevestigde bedrijf Strohm is ‘s werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig gelijmde, thermoplastische composietbuizen. De lichtgewicht, zeer sterke en corrosiebestendige composietbuizen bieden kosten- en operationele voordelen in hernieuwbare energie en conventionele olie- en gastoepassingen.

Dit technisch innovatieve bedrijf, heeft Oneloan gevraagd om voor hen de financiële arbodienst te zijn voor haar personeel. 

Tijdens de dag van het werk in november 2023 mocht Oneloan een workshop verzorgen. Daar hebben Strohm en Oneloan elkaar leren kennen. Kort na de zomer heeft het bedrijf Strohm Oneloan benaderd voor de samenwerking. 

Hierdoor kunnen medewerkers in alle vertrouwen met de financieel adviseurs van Oneloan in contact treden om hun financiële positie te bespreken. Daarna kan Oneloan met onze unieke aanpak de medewerkers in kwestie ondersteunen hun eigen problemen op te lossen! Wij meten de mate van stress die de medewerker op dat moment ervaart door zijn of haar geldstress. Als het stressniveau laag genoeg is, dan start Oneloan met het ondersteunen van deze medewerkers tevens financieel weerbaar te worden.

Door het aanpakken van geldstress, daalt het ziekteverzuim en wordt er voor alle betrokken winst behaald!

Ook bij informatieverzoeken, voorafgaand aan een loonbeslag, kunnen de HR-managers van Strohm direct contact opnemen met Oneloan. Immers voorkomen van loonbeslag is beter voor de medewerker én de werkgever!

Nieuwsgierig naar Oneloan en haar activiteiten, volg ons ook op LinkedIn

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek met ons, neem contact op via: info@oneloan.nl