12 oktober: Oneloan-congres

Oneloan-congres: Schuldenproblematiek in Nederland

Datum:  12 oktober 2023
Tijd:        Inloop v.a. 13:30, aanvang: 14:00 uur einde 16:00 uur, met aansluitend een netwerkmoment
Locatie: Jodenbreestraat 25, Amsterdam.
Deelname is gratis. Aanmelden via: info@oneloan.nl

Financiële spanning, steeds vaker oorzaak gezondheidsproblemen.
Geldstress bij medewerkers speelt steeds meer en heeft gevolgen voor duurzame inzetbaarheid. Per jaar worden er ca. 500.000 loonbeslagen* gelegd, medewerkers met geldstress zijn gemiddeld 7 dagen per jaar vaker ziek en kosten de werkgever gemiddeld tussen €20.000 – €25.000 euro extra per jaar. Bovendien gaat dit gepaard met veel persoonlijk leed.

Wij van Oneloan lossen dit probleem graag voor en met U op. Tijdens ons congres over Schuldenproblematiek in Nederland kunt u op informele en vrijblijvende manier kennis maken met Oneloan. Wij organiseren dit congres ter gelegenheid van de opening van het Oneloan kantoor aan de Jodenbreestraat 25 in Amsterdam. Bijgaand treft u het programma aan voor 12 oktober a.s. Wij willen u vragen aan te melden via: info@oneloan.nl, dan weten wij wie wij mogen begroeten.

Het programma.
Het congres zal worden begeleidt door Hoogleraar prof. dr. Alexander Rinnooy Kan, voorzitter van onze Raad van Advies. Hij zal zelf ook een openingswoord houden over de schuldenproblematiek in Nederland. Hoogleraar prof. dr. Wilco van Dijk zal ingaan op de effecten van schulden op de (mentale) gezondheid van de mensen. Wilma Roosloot, een zeer ervaren budgetcoach, zal ingaan op de praktijk en hoe zij de samenwerking met Oneloan als waardevolle aanvulling ervaart. Tot slot zal Lex Houterman, directeur van Oneloan, ingaan op Oneloan en de Oneloan-methode en welke visie wij voor de komende jaren hebben.

Wij heten u van harte welkom.
Er is nog een beperkt aantal plekken, dus meldt u snel aan op: info@oneloan.nl

Kijk voor meer informatie op het programma

* zie ook ons artikel over Loonbeslag