Voor wie is Oneloan?

Voor iedereen met schulden

Heeft u nu een lening waar u maar niet vanaf komt? Of heeft u meerdere leningen en schulden en zeggen de banken “NEE” op uw verzoek om een lening hiervoor te verkrijgen? Kortom, komt u zonder hulp verder in de problemen? Oneloan is er voor iedereen. Neem -geheel vrijblijvend- contact met ons op en schets daarbij kort uw situatie. Wij maken daarna snel een afspraak om u te helpen met uw financiële situatie.

Schulden hoeven niet problematisch te zijn indien u deze gewoon en op tijd kunt betalen. Schulden worden problematisch doordat u ze niet meer tijdig kunt terug betalen en/of u stress krijgt doordat u meerdere schulden heeft en het overzicht in uw financiën kwijt begint te raken of kwijtgeraakt bent.

Daarom sluit Oneloan u meerdere schulden ook over in één nieuwe aflopende lening met een aflosschema dat goed bij u past en zelfs ruimte biedt om te sparen.

Schulden komen in veel vormen voor:

1- Consumptieve kredieten bij een financiële instelling (bank of via een kredietverstrekker).
Deze heeft u wellicht afgesloten om meteen iets te kunnen kopen waar u behoefte aan had. Wellicht had u deze lening met de lagere rentestand willen oversluiten, maar kon u nergens terecht. U mocht en kon deze lening niet oversluiten. Dit komt veelal voor indien u deze lening  voor 2019 afgesloten heeft; u bent locked-up zoals men dan noemt. Omdat Oneloan zich anders heeft georganiseerd, is de kans groot dat u via Oneloan de lening wel gunstiger kunt oversluiten! Neemt u gerust eens geheel vrijblijvend contact op. 

2- Roodstand of Creditcard schulden.

Wellicht herkent u het wel; even roodstaan om een korte periode te kunnen overbruggen. De Creditcard gebruiken om iets verzekerd nu wél te kunnen kopen. Aan het eind van de maand blijkt echter dat u met al uw andere vaste lasten toch niet lekker uitkomt. U moet dat tegen maximaal 14% procent (wettelijke maximale rente sinds juli 2023) aflossen.
Bij Oneloan is dit voordeliger; wij verstrekken geen nieuw krediet, maar kunnen u wel helpen deze dure lening over te sluiten tegen gunstigere voorwaarden. Contact

3- Achterstanden op betalingen

U heeft wellicht uw zorgverzekering een paar keer niet betaald en u ontvangt een herinnering. Of op uw maandelijkse betaling voor uw telefoon of internet abonnement loopt u achter. Ook deze kunnen wij, in combinatie met andere schulden, oversluiten.

4- Boetes en opslagen.

Soms kunt u zo lang niet betalen dat de vordering (het geld dat u nog moet betalen) verhoogd is met een boete of een opslag. Uit eigen onderzoek blijkt dat dit kan oplopen tot ruim 150% bovenop de oorspronkelijke kosten. Grijp snel in en neem contact met ons op.

Stress komt dus vooral voor bij een combinatie van twee of meerdere van bovenstaande vormen van schuld. Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact op: hoe eerder u met ons spreekt hoe groter de kans dat wij u kunnen helpen! Contact